Betingelser for kjøp

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA. vis ikke annet er oppgitt.Pcdeal.no Nettbutikk tilbyr sikker betaling med VISA/Mastercard via Klarna. Vi tilbyr også: Faktura forskudd, som betalingsmåte. Varen sendes da ut når regnskap hos oss har registrert innbetalingen.

Priser: Det tas forbehold om prisendring hos våre leverandører/distributører

Betaling med kort er både trygt og enkelt. Du kan benytte deg av Visa, Mastercard som betalingskort. Når du er i kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdato og verifisering koden (CVV2) som står på baksiden av kortet. Vi samarbeider tett med Visa og Mastercard samt Klarna for å sikre en rask og sikker behandling av din kortinformasjon. Ingen kan se ditt kortnummer på noe tidspunkt gjennom betalings prosessen.

Kreditt/Faktura

Kreditt/faktura kan gis til bedriftskunder etter kredittsjekk.

Visa_MasterCard.png

Levering

Pakken blir i regelen postlagt 1-3 virkedager etter at vi har mottatt betalingen - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-4 virkedager etter at betalingen er registrert, avhengig av hvor i landet du bor.

Frakt

Det innrømmes fri frakt på normal kolli størrelse, med samlet beløp fra 6000,- inkl. Mva. På større kolli blir frakt avtalt på forhånd/ettertid for hver forsendelse. Utfra vekt, volum og leveringssted. Fri frakt gjelder kun ved bestilling via nettbutikken. Bestilling over telefon, epost, eller andre manuelle metoder kommer frakt i tillegg. For bedriftskunder med kreditt/faktura/Faktura forskudd avtale gjelder vanlige fraktbetingelser i henhold til Posten Bring sine satser for Dør-Dør/(Pakke til bedrift) Levering.

Forsendelser som kommer i retur på grunn av "ikke hentet" eller "nektet mottak" vil kunde bli belastet med en faktura på 590kr for å dekke frakt, returfrakt og håndtering kostnader.

Angrerett/Reklamasjon

Angrerett loven gir deg rett til å angre ditt kjøp.
Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist) Hvis du angrer kjøpet betaler du selv retur frakten
Ved feillevering erstatter vi også retur frakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger. Angreretten gjelder ikke for utførte tjenester/arbeid. Angreretten gjelder heller ikke ved spesialbestillinger. Tilpasset oppgradert maskinvare etc. Angreretten gjelder kun for privatkjøp, og ikke for bedriftskunder. Vi tar ikke noe gebyr for at du angrer/reklamerer. Du har krav på å få tilbake alle kronene du har betalt, men det er du som må betale returen. Dette gjelder både ved bruk av angrerett og reklamasjon. Ved reklamasjon har vi rett til å utbedre produktet. Vi betaler da returfrakten til deg.

Garanti

Garanti dekker feil med maskinvaren / komponentene i produktet i 12 Måneder etter kjøpsdato. (Det kan være mulig å kjøpe garanti oppgraderinger opptil 2 eller 3 år. Kontakt oss angående dette)
Garantien dekker ikke feil med Microsoft Windows operativsystem, oppgradering av Windows mellom Microsoft oppdatering eller programvare relaterte feil som for eksempel feilinstallert programvare/drivere eller malware/virus. 

Garantien dekker heller ikke fysiske skader på maskin eller utstyr. Knust skjerm chassis, væske søl eller lignende.

Batteri

Det gis ikke garanti på batterier. Batteri regnes som ferskvare og vil bli naturlig degradert over tid. Men vi tester alltid at batteritiden ligger innenfor et akseptabelt nivå før utsendelse av vare. Om batteriet ikke holder akseptabelt nivå må dette opplyses om innen 30 dager etter at vare er mottatt.

     Henvendelse i forbindelse med garanti/reklamasjon

  1. E-post med beskrivelse av problemet, samt ordre/faktura nr.  Sendes til post@pcdeal.no
  2. Trenger du ytterligere hjelp ring oss gjerne på: Tlf: 92 50 00 50 / 35 60 00 66

      Mrk.Feilen må bli verifisert hos oss før saken blir konkludert som en garanti sak.Innsendelse kostnad dekkes av avsender. Returfrakt dekkes av Pcdeal.

     Forbehold

      Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer og leveringstid fra våre leverandører.

 

Informasjon om personvern 

Personvern hos Skagerak IT AS /Pcdeal

Personvern er viktig for Skagerak IT /Pcdeal og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for behandling av personopplysninger gitt i personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR). Formålet med følgende informasjon er å gi deg som kunde en oversikt over hvilken informasjon som samles og hva den brukes til.

 

Hvilken informasjon samles inn

Vi samler inn e-post, IP-adresse, navn, adresse og telefonnummer for å kunne levere varene og for å kunne kontakte deg dersom det trengs i forbindelse med din ordre. Vi lagrer ikke kortinformasjon i nettbutikken. Håndtering av personopplysninger i forbindelse med betaling gjøres av vår partner på betaling, Uni Micro/Klarna.

Vi samler også inn kjøpshistorikk fra Skagerak IT /Pcdeal basert på din e-post og informasjon om bruk av nettbutikken gjennom informasjonskapsler.

 

Hvordan brukes informasjonen som samles inn

Vi bruker informasjonen som samles for å kunne sende deg varene som er bestilt, og kontakte deg dersom det er nødvendig. Opplysninger om bruk av nettbutikken og tidligere kjøpshistorikk benyttes til å vise deg relaterte produkter eller målrettet markedsføring på e-post eller andre kanaler som sosiale medier og Google. Informasjon om bruk av nettbutikken brukes også for trafikkestimering. Informasjon som samles inn om bruk av nettsiden er anonymisert.

 

Tredjepart

Skagerak IT /Pcdeal selger ikke personopplysninger videre til tredjepart. Informasjonen blir heller ikke byttet eller videreformidlet til tredjepart. Relevante opplysninger for å kunne gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.

Kan informasjonen slettes/hvor lenge oppbevares den

 

Du kan selv se og administrere din informasjon som er samlet under min konto. Ordreinformasjon kan ikke slettes da vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti og returhåndtering. Kundekontoen kan derimot slettes om det er ønskelig ved å kontakte kundeservice. post@pcdeal.no

 

Du kan trekke ditt samtykke til å behandle personopplysninger i forbindelse med målrettet markedsføring. Det gjøres enklest ved å følge avmeldingslinken i bunnen av hvert nyhetsbrev. Du kan også kontakte kundeservice som kan melde deg av.